Sayfalar

14 Mart 2011 Pazartesi

Haftasonusu

İyisiyle, kötüsüyle bir hafta sonunu daha geride bıraktık.
Öncelikle hava mükemmeldi, bahar geldi bu hafta sonu memleketime..
Cumartesi günü sabahtan evde uyusun kuzucuk öyle çıkalım yorulmasın planımız çarşıya uymadı. Uyku uyumayı reddetti, yemekte biraz sorunlu biz de Meydan’da takılıp, alışverişimizi yapıp geri döndük evimize.
Pazar sabahtan attık kendimizi sokaklara. Hava süper parklar bebeciklerle cıvıl cıvıl dolmuş.
Gezdik, tozduk, eğlendik, az da olsa mama yedik.
Bu seferde fazla eğlenceden uyumadık akşama kadar.

Bir de sokağa çıktığımızda en büyük korkumuz “kaka” bildiğin korkuyoruz karı-koca.
Sarımsak Bey, sokakta en eğlenceli ve hijyenik bebek bakım odasında ya da başka bir evde bile olsa asla altını açtırmıyor, başlangıç olarak soyunmaya karşı yıkıyor ortalığı. Yaz mevsimi gelince biraz sıcaklar ve izin verir diye umut ediyorum.

Şahane hafta sonunun sonu biraz ürkütücü bitti benim açımdan. Akşam artık uykusuzluktan çıldırmış haldeki oğluma yemek yedirdim, banyo yaptırdım, giyinme aşamasında arızanın kralı çıktı karşıma. Asla yatmak ve bezini bağlatmak istemedi. Ağlamaya başladı, hızlıca bağlayayım altını diye çabalarken bir baktım ki önce ses gitti ağlarken, ardından morarma başladı. Nefes tutma, katılma krizlerinden birine girdi. Bu sefer hafif baygınlık geçirene kadar sürdürdü. Kucağımda poposunu sıktım, yüzüne, ağzına üfledim anca kendine geldi o kendine geldiğinde benim ellerim ve dizlerim zangır zangır titriyordu korkudan. Daha önce 2 defa daha oldu bu olay. Sebepler kansızlık ya da arsızlık olabilirmiş, doktor yorumu. Kansızlık yok bizde ama genetik olarak yatkınlık var, ben katılırmışım küçükken. Atlatacağız büyüdükçe umuyorum.
Ve itiraf ediyorum 2 yaş senden çok korkuyorum.

Neyse Allah beterinden saklasın diyor, herkese iyi haftalar diliyorum.



4 yorum:

  1. geçmiş olsun canım..bu arada ne kadar güzel eğlenmişsiniz foto kareside çok güzel..sevgiler mutlu bi hafta diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. üzüldüm okuyunca.demek genetik yatkınlıkla da oluyor katılma.sen bence yine de bir dr agötür.nolur nolmaz kıyamam yavrucağa.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz havalar güzelleşti artık ne çocuklar ne de biz durmayız evde..
    Çok geçmiş olsun inşallah zamanla düzelir:(

    YanıtlaSil
  4. Şarkıyı da dinledim ohh, mis:)

    YanıtlaSil